Akhunbala Konu tarihi: 8 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 8 Aralık 2015 Salam. mən PC ye ubuntu yükləmək istəyirəm. yükləmə gedir. amma bir müddətdən sonra "snd_hda_intel CORB reset timeout" yazısı gəlir . 1 dəqiqə sonra isə ekran qaralıb qalır. bujnu düzəltmək üçün nə edə bilərəm? PS: şəkil yerləşdirə bilmədiyimə görə söz ilə yazdım problemi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 8 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2015 mən Ubuntu yükləməmişəm bilmirəm onu deyə bilərəm ki ola bilsin qurmaq istədiyin Ubuntu kampyuterin sistem təminadı ilə tutuşmur ona görə xəta verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 8 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2015 şəkil yerləşdirə bilmədiyimə görə söz ilə yazdım problemi Şəkili yerləşdirəndə http://hizliresim.com/ saytına upload edin sonra linkini bura qoyun.Yuxarıdakı Фото bölməsinə şəkilin birbaşa linkini qoyanda özü görsənir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 8 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2015 Aleykum SALAM, netdə biraz araşdırdım anlaşılır bir məlumata rast gəlmədim, ama məlumatlardan anladığım qədəri ilə bu texniki imkanlardan qaynaqlanan bir problemdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 8 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2015 Şəkili yerləşdirəndə http://hizliresim.com/ saytına upload edin sonra linkini bura qoyun.Yuxarıdakı Фото bölməsinə şəkilin birbaşa linkini qoyanda özü görsənir Videonu birbaşa burda göstermek necedi indi mən tapa bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 8 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Aralık 2015 onun üçün sizin icazəniz yoxdur, videoları birbaşa ancaq Administrator daxil edə bilər, siz linki atın cavab olaraq biz düzəldərik. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.