goldmobile2 Konu tarihi: 9 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 9 Aralık 2015 salam bu mende Adobe Flash Player yüklü olduğu halda operada vide açarken deyir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2015 Ən son versiyanı yoxla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 9 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2015 Flash Player ən son versiyadı 20.0.0.228 yəni indi təkrar quraşdırdım flash playeri yenə açmır Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2015 Operanı deyirdim.Olmasa sil ən son versiyanı rəsmi saytınnan yüklə.Birdə quraşdırmadan sonra perezaqruska ver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 9 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2015 Operanı da quraşdırdım en son versiya rəsmi saytdan Adobe Flash Playerri də həmçinin ama problem eyni birdə bu problem sadəcə Odnaklasniki saytında olur digər sytlarda yoxladın videolar açılır Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2015 Qirmizi göstərdiyim "quş"u götür.proqramnan çıxıb yenidən yoxla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 9 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2015 düzəldi çox sağol əslində ora baxmışdım ama opera turbo ilə əlaqəli olduğunu düşünmədim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Aralık 2015 Uğurlar. Mövzu bağlandı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts