Aslanov Sefa Konu tarihi: 10 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 10 Aralık 2015 Salamun Aleykum qardaşla Asus planşeti feysbuka və İnstaqrama girmir.Üsdünə vururam ağarır sonra birdən atır girmir.Formatda etdim yenə düzəlmədi.Xaiş edirəm kömək ederdiz.Öncədən təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 11 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2015 proqranları sil sonra yenidən qur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 11 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2015 etmişəm formatda etmişəm düzəlmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 11 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2015 yaxşı bir antivirus axtarışı et virus da ola bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 11 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2015 Salam planşetə rom at yoxla gör işləyəcək birdə instaqramı yeniləmisən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 11 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2015 root necə edim?sonra nə isə problem olmazki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 11 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2015 Planşetin saat zonasını Bakı edin. Formatı necə həyata keçirirsiniz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 11 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2015 videolara baxıb etdim ancaq bunda format başqa cür açıldı.Daha düzgün necə edə bilərəm?zəhmət olmasa siz video verin onun kimi edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Aralık 2015 videolara baxıb etdim ancaq bunda format başqa cür açıldı.Daha düzgün necə edə bilərəm?zəhmət olmasa siz video verin onun kimi edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 12 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2015 bu şəkildəkini başa düşmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 12 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Aralık 2015 format etmişəm indi nömrə götürmür yazırkı Mobil şəbəkə əlçaımlı deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.