kolatan Konu tarihi: 14 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 14 Aralık 2015 salam sizlərdən bir xaişim var mən komputeri format vermək isdəyirəm ama isdəmirəm ki varface silinsin onu necə edim ki D diskinə atım sonra komputri format edim yəni bu mümkündü Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Mümkündü.Game centeri açıb oyunun yüklü olduğu qovluğa baxın və onu kopyalayıb d diskinə qoyun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 qaqa mümmkünsə kodu verim özünüz edərdinizdə team kodunu gondərim , Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 İndi baxa bilməyəcəm.Axşam göndərin şəxsi ismarıcla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sənann Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 gönderin mən baxım istərsəz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.