Faiq Əhədov Konu tarihi: 14 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 14 Aralık 2015 Salam Aleykum, Axşamınız xeyr olsun dostlar, mənə bu videodakı musiqinin adı lazım idi, kim bilər? https://vid.me/e/Wr7g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Alykum salam shazam tapmadı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Alykum salam shazam tapmadı? Yox təəsüf ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Bir az axtardım tapa bilmədim yəqin Richard Clayderman-nın ifa etdiyi olar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Bir az axtardım tapa bilmədim yəqin Richard Clayderman-nın ifa etdiyi olar. Bu məncə bizim musiqidi hardasa Hüseyn Abdullayevdi fikirləşirəm amma tam əmin deyiləm axtarışda etdim gəlmədi heçnə... Başqa hardan tapmaq olar bunu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Ola bilsin.Sən ya gözlə kimsə bilirsə desin.Yada pianoları bir bir axtar gör hansı musiqidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Ola bilsin.Sən ya gözlə kimsə bilirsə desin.Yada pianoları bir bir axtar gör hansı musiqidi Elvin Məlikov 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sənann Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Richard Claydermandı yüz faiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Dostlar mən axı dedim bu bizim musiqidi... Tərlan Məmmədhüseynov - Səs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Videonun linkini kopyalayıb bura yazırsız avtomatik çevrilir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Videonun linkini kopyalayıb bura yazırsız avtomatik çevrilir Gördüyün kimi qardaş aftomatik çevrilmədi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sənann Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 yüklə musiqini buyur http://convert2mp3.net/en/index.php?p=complete&id=youtube_up1kbvOoOLU&key=6jnnPVA9cq7Q burdanda istəsən yüklə http://www.share.az/xczreoiugqib/TERLAN_MEMMEDHUSEYNOV_-SES.mp3.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 O mahnı deyil. Sadəcə səsdir. Mp3 kimi lazımdırsa yuxarıda linki verilib. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 15 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2015 Təşəkkür axırkı tapdın.Əla. Mövzu bağlandı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts