Xanim Melikova Konu tarihi: 14 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 14 Aralık 2015 Salam necəsiz? Xahiş edirəm mənə kömək edəsiz telefonum samsung grand 2dir bu saytda tapdığım bir proqramla root etmək istədim alınmadı. Kömək edin necə edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Səhvin şəklini bura qoyun yaxud səhv haqqında ətraflı məlumat verin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanim Melikova Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 şəkli bura necə yerləşdirim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanim Melikova Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 heç kim kömək etməyəcək mənə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanim Melikova Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Sorry! Root access is not properly installed on this device. Device- SM-G7102 Android version- 4.4.2 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanim Melikova Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 belə yazdi root edəndə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Aralık 2015 http://forum.xda-developers.com/galaxy-grand-2/development/cf-root-root-galaxy-grand-2-t2698428 Bunu yoxlayın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
uniportal Mesaj tarihi: 15 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2015 Məndə də LG Magna mobil telefonudur.Mən də root edə bilmireəm.Mobogenie,İ-root və s bunun kimi onlarla proqram yoxladım he biri bacarmadı.xahiş edirəm mənə də bir məsləhət verərdiz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2015 şəkli bura necə yerləşdirim? Kingrootla et gör alınacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2015 Kingrootla et gör alınacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziver890 Mesaj tarihi: 15 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2015 mən başqa telefonda etdim qaqaş alındı telefona heşnə olmadı səndə istəyirsən yoxla İNŞALLAH HEŞNƏ OLMAZ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 15 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2015 Əgər Grand 2 Android 4.4.2 versiyasıdırsa yuxarıda verdiyim linkdəki kimi edin. Çünki dostumda da o markadan idi, kingo root, framaroot, baidu root, towel root və s. yoxladım alınmadı axırda cf root ilə alındı. Yəni yuxarıda dediyim mövzuda olan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 15 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Aralık 2015 Məndə də LG Magna mobil telefonudur.Mən də root edə bilmireəm.Mobogenie,İ-root və s bunun kimi onlarla proqram yoxladım he biri bacarmadı.xahiş edirəm mənə də bir məsləhət verərdiz. One Click Root ilə yoxlayın. http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=665842&st=0&do=findComment&comment=40380181 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.