kolatan Konu tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 16 Aralık 2015 salam hərkəsə bilmirəm uşaqlar skype qurtalayıblar nədi zəng edirən mənə zəng gəlir ama skype səsi çıxmır hər şey səssizdir sizcə nədən ol bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Aleykum SALAM, Skype-nin nastroykasından girib səs seçimlərini bir bir aktiv edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 hamısı yerindədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Buna baxın, və birdə kolonkalarıda yoxlayın, və nəhayət səs driverinin yerində olub olmamasına diqqət edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 onlar yerindədi səs çıxmr bəlkə team kodunu göndərim sizə siz baxasz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Verin baxım bir görək nə məsələdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 BƏLKƏ BURDAN ALMISAN SƏSİN. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 biz sözdə deyim ki başqa loginlə girirəm ancaq ondan səs çıxır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Anladım, problem sənin skype hesabınla əlaqəlidir. Sən ilk öncə skypeni sil yenidən yaz və yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Orda Varsayılanları yükle-ni yoxladın? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Mən teamla baxdım qaqaşın kompyuterinə, problem skypenin özüylə əlaqəlidir, yəni gündəlik bir skype istifadəçisi kimi, məndədə eyni problem tez tez olur. Silib yenidən yazarsa və sistemi restart edərsə problem düzəlməlidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 İnşALLAH ki düzələr. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 yox qaqa sildim yuklədim yendə alınmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Buna, buna bax. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2015 ...gör Realtek HD kompyuterinə yüklənibsə,onun nastroykasına bax...yüklənməyibsə yüklə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2015 eyni bu cür problem olmuşdu birində mənə dedi tapmışdım silməklə əlaqəsi yoxdu indi baxım hemin yeri tapsam yazacam ondandı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2015 mən indi baxdım tam əmin deyiləm hardan düzeldmişdim istəsən team ver bildiyim yerlərə baxım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.