Boras_2001 Konu tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 16 Aralık 2015 salam....bu mövzunu ikinci dəfə açmış oluram...yenə oldu ....uefa championlar ligini qazandım sonra oyun fikirləşdi.....məndə tapşırıq menecerindən çıxdım......yenə oyuna girəndə fikirləşdi.....sizin göndərdiyiniz faylı yenə quraşdırdım ancaq işə yaramadl..və my computer acıldıqda fikirləşir ...... koməyinizə ehtiyacım var.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boras_2001 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 .......cavab gelmedi.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Aralık 2015 Antivirusu söndürün.Bu repack versiyanı yükləyib yoxlayın.Əvvəlcə yüklənmiş olanı revo uninstaller ilə silin. Özüm yoxlamışam, işləkdir PES 2013 / Pro Evolution Soccer 2013 [v 1.04] (2012) PC | RePack от R.G. Catalyst Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.