Odərli Konu tarihi: 21 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 21 Aralık 2015 Salam, dostlar notebooka Windows 10 qurulub amma Windows 8.1 də ekran klavyesində hazır mətnlərdən istifadə edə bilirdim amma Windows 10-da ingilis hərfləri ilə yazanda çıxsada Azərbaycan hərfləri ilə yazanda ekran klavyesində hazır mətnlər çıxmır, bunun səbəbi nə olar sizcə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odərli Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Windows 10 da ekran klavyesinin hazır mətnləri arxiv qovluğu hardadır görəsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Burdakı tənzimləmələrə baxın. Sizdə də elədir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odərli Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Bəli sadəcə avtomatık ara qoyma funksiyasın götürmüşəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Hotmail hesabı yazanda gəlməlidir. 8.1-də bu arxivin harda olduğunu bilirdiniz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odərli Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Xeyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Çox foruma baxdım birmənalı cavab tapmadım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.