Usernick Konu tarihi: 21 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 21 Aralık 2015 Salam Bluestacks2 programında Periscope programı çalıştırdım amma heç kimin canlı yayını açılmır loading yazır qalir necə düzəldim? Buda şəkil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 Aleykum SALAM, əgər donur və ya ləngiyirsə, burda izahın vermişəm http://forum.windows-az.com/topic/18300-bluestacks-donma-v%C9%99-ya-l%C9%99ngim%C9%99-probleminin-h%C9%99lli/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usernick Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 Start > Run > "regedit" yazırıq > HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > BlueStacks > Guests > Android > Memory burda ən axırdakı Memory çıxmır məndə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 Rəsmini screen et at bura baxaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usernick Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Aralık 2015 Qaqaş niyə çəkinirsən rəsm yerləşdirəndə ? Android olan yerə gir və obşi pəncərənin rəsmini çək at bura, ola bilməz ki olmasın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usernick Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Buyur qaqa nə çəkinmək )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Usernick qaqaş orda Memory yazısı var sağda diqqətlə bax və digər mövzunu diqqətlicə incələ, eyni ilə dediyim kimi Momory yazısına iki dəfə kliklə, digər mövzudakıları təkrarla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Nətər gördüyə Ustamız Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usernick Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Yenədə heç kəsin videosu açılmır.Bilən var nədəndir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Deyildiyi qaydada elədin ? və sistemi restart etdin ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usernick Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 etdim alınmadı Belə çıxır ki periscope pc də işləmirdə internetdedə video tapdım oda yazıb işləmir https://www.youtube.com/watch?v=T_jLV7UobT4 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Ola bilər işləmir, ama digər hər şey üçün anlatdığım üsul 100 % keçərlidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Bu sayta baxın, mən yoxladım alındı: http://onperiscope.com/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usernick Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 o sayta məndə girdim amma orda istədiyin şəxsi tapmaq olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.