Karb10 Konu tarihi: 22 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 22 Aralık 2015 Dostlar bu dəfə sizə Steamda oyunlar üçün pullu dlc-ı tam pulsuz şəkildə əldə etməyi izah edəcəm. 1) Proqramı yükləyirik: https://yadi.sk/d/_JjCLej-mNiED 2) Steamı bağlayıb proqramı açırıq: 3) Browse düyməsini basırıq və packageinfo.vdf faylını seçirik (bu qovluqda yerləşir \Steam\appcache\packageinfo.vdf) 4) AppİD -ni şəkildə göstərilən bölmədən əldə edirsiniz Patch düyməsini basırıq və artıq DLC oyuna əlavə olunur Diqqət: Baş verə biləcək problemlərə görə məsuliyyət daşımıram.Steam akkauntunuzla problem yaşamaq istəmirsinizsəbu üsuldan istifadə etməyin Təşəkkür etmək istəyirsinizsə, göy rəngdə olan ✔нравится düyməsini basın ACCOUNTANT and windows12 2 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Yoxlanılıb?Yəni hansısa forumda ban la bağlı bir şey yoxdu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Istifadəçilər yoxlayıb, müsbət nəticə əldə edib.Ancaq steam açıqları bağlaya bilər və akkaunt ban ola bilər.Hər ehtimala qarşı tvink hesabda yoxlayın əvvəlcə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 dlc nədiki ? Mən elə bildim oyunu pulsuz yükləməkdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2015 Dlc oyunun əlavəsidi.Pulsuz steam oyunu əldə etmək isdiyirsinizsə, saytımızın facebook səhifəsindəki yarışmalardan faydalanın : https://www.facebook.com/WindowsAzCom/photos/a.205224522852848.50881.156089834432984/1010529158989043/?type=3&theater Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Salam mən bəyəndim vurmadan öncə bilmək istəyirdim indi məndə steam var hazırda əgər mən bu göstərilənləri etsəm nə olacaq steamdan pulsuz nesə ala biləcəm yoxsa necə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Steamda pulnan satılan dlc paketləri pulsuz əldə edəcəksiniz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 əvvala yazdığınız link tapılmır https://yadi.sk/d/_JjCLej-mNiED birdə dic paketi nədi oyun nədi dediyiniz proqramı yükləyə bilsəm yoxlayamam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Link işləkdir dlc haqqında: http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=43067669&p=1#43067669 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 dic nədi öyrəndik ama xarici sayıtdan təssüf ki çox sadə dildə başa düşdüm yəni bunu burdada başa düşüləcək şəkildə deyilə bilərdi nəysə sualım mən steamdan oyun almamışamsa heç deməli onda oyunun əlava avadanlıqlararı pulsuz alsam da bir işə yaramaz yəni ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Abdiyev Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Çox sağolun çox işimə yaradı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 birdə məsələm məndə oyun var spintires steamda da bu oyun var ama mən başqa yerdən oyunu yükləmişəm indi bu qayda ilə getsəm stemdan oyunun əlavə avadanlıqlaqını pulsuz alsam bunları yenə də oyunda istifadə edəbilərəmmi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 dic nədi öyrəndik ama xarici sayıtdan təssüf ki çox sadə dildə başa düşdüm yəni bunu burdada başa düşüləcək şəkildə deyilə bilərdi nəysə sualım mən steamdan oyun almamışamsa heç deməli onda oyunun əlava avadanlıqlararı pulsuz alsam da bir işə yaramaz yəni ? Qısaca desək, DLC oyun üçün əlavədir( Əlavə yollar, silahlar və s.). Bu üsul yalnız steamdan alınan oyunlar üçündür birdə məsələm məndə oyun var spintires steamda da bu oyun var ama mən başqa yerdən oyunu yükləmişəm indi bu qayda ilə getsəm stemdan oyunun əlavə avadanlıqlaqını pulsuz alsam bunları yenə də oyunda istifadə edəbilərəmmi Siz Spintires oyununun pirat versiyasını istifadə edirsinizsə, bu üsul alınmayacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.