Elvin Abdiyev Konu tarihi: 23 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 23 Aralık 2015 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Abdiyev Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Abdiyev Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Salam Brovserlərdə Reklam açılır nə edə bilərəm Adbolcda var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Forumu araşdırın.Bu mövzu dəfələrnən müzakirə olunub Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Abdiyev Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Adblock yüklədim gədə alınmır axıı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Qaqaş məndə də olmuşdu bir dəfə.Özüdə Opera və Mozilla da çox olur.System pofkasından N ilə başlayan bir proqram var idi.Parabizən logolu onu sildim düzəldi.Systemdən yaddaşa düşmür.Gərək ancaq pofkadan axtarasan..Proqramın tam adın tapsam deyəcəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Abdiyev Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Abdiyev Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Sağol tapsan deyərsən Qaqa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Bunu yüklə 99 % həll olunacaq işin. AdwCleanerYüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Abdiyev Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Yüklədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Abdiyev Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 nə edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Proqram quraşdırılma tələb etmədiyi üçün avtomatik açılacaqdır. Açılmış AdwCleaner proqramında “Scan” düyməsinə aşağıda göstərildiyi kimi klik et. Axtarış bitdikdən sonra proqram axtarış kriterialarına uyğun tapdıqlarını göstərəcəkdir. “Clean” düyməsini sıxaraq bu bəladan azad ol AdwCleaner bütün təmizlik işlərini bitirdikdən sonra sizdən komputerin söndürüb yenidən başladılmasını istəyəcəkdir. Balaca xəbərdarlıq pəncərəsində OK düyməsini sıxaraq restart edin. Və sonra..və bu an.. Reklamlar ölkəni artıq çoxdan tərk edib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Mən bu proqramdan istifadə etdim və restart-dan sonra komputer açılmadı. Və məcbur format etdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Mən bu dəq etdim alındı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Həmin proqram bəzən lazımlı faylları da silir.Silinəcək faylların siyahısına diqqətlə baxmaq lazımdır Deliusta 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Razılaşıram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Aralık 2015 Mən də də 1-2 dəfə işlədi. Amma axırıncı dəfə iş görmədi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.