Aslanov Sefa Konu tarihi: 24 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 24 Aralık 2015 Salamun Aleykum Asus planşeti var açılmır.Ekrana markası gəlir elə də qalır.İsdəyirəm Root etməklə problemi həll edim ancaq şəkildəki kimi olur yəni USB ilə qoşulmur.Bunu necə düzəldə bilərəm.http://www.share.az/km4pfcw0kc23/USB_.jpg.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Aleykum SALAM, root etmək haqqında ətraflı bir məlumatınız yoxdursa ustaya göstərməyiniz daha məsləhətlidir, və USB driverini yoxlayın, şəkildəki xəta USB-dan qaynaqlanan bir xətadır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Salamun Aleykum Asus planşeti var açılmır.Ekrana markası gəlir elə də qalır.İsdəyirəm Root etməklə problemi həll edim ancaq şəkildəki kimi olur yəni USB ilə qoşulmur.Bunu necə düzəldə bilərəm.http://www.share.az/km4pfcw0kc23/USB_.jpg.html http://www.thewindowsclub.com/usb-device-not-recognized Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Mənim əsas məqsədim planşeti aşmaqdı.Yəni fərqi yoxdu root edim vəya Proşivka vəya format sizdən xaiş edirəm bunu necə edim?mənə kömək edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Modeli nədir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Asus Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Root bir işə yaramaz. Belə vəziyyətdə fabrik ayarlarına qaytarın. Olmazsa rom yazıb yoxlayın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Bax gör odelinə uyğun burda olan var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 açılmayan planşeti root edə bilməzsən ki root başqa şeydi açılmayan cihazla əlaqəsi yoxdu sən planşetin marka və modelini tam yaz maraqlanaq ACCOUNTANT 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Markası belədi ASUS KO12 ACCOUNTANT qardaş siz deyənləri necə edə bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Proşivka yükləmək lazımdı.Link,Alternativ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 bu videoda istifadə olunan proqramları necə yükləyə bilərəm?.Videonun altındakı linkdən yükləyə bilmədim birdəki bu mənim planşetimə düz gələcək? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 sabah ətraflı yazaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 bu videoda istifadə olunan proqramları necə yükləyə bilərəm?.Videonun altındakı linkdən yükləyə bilmədim birdəki bu mənim planşetimə düz gələcək? Yeni Link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Karb0 qardaş bu proqramı yükləyəndən sonra nə edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Yuxarıda Elvin göstərdiyi dərslikdəkiləri et Proşivka yükləmək lazımdı.Link,Alternativ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 bunu deyirsiz?burda başqa fayllardan da istifadə olunur axı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 odin samsung modellər üçündür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Odin ilə açılmayan fly modelini bərpa etmişəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 xeyirlisi onda mən bilmirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Aralık 2015 Buyurun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 videoda açıldı ancaq məndə hələ fırlanır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 50%-dən yuxarı enerji yığsın. Sonra yenidən təkrar edin. Və açılana qədər heç bir əmr yerməyin. Yəni gözləyin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 dediyiniz kimi etmişəm hələki gözləyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Nəticəsi olmasa rom yazın.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.