Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Proqramla yenisini yaz.Yoxladın linkdəkini? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 açılmasa əlaqə saxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 hələdə elə qalıb Elvin Məlikov hansı proqramla?Accontant Romu necə yazım? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Rom yükləmək üçün videoya baxdım ancaq öz planşetimə uyğun rom faylların hardan yükləyə bilərəm?Elvin Məlikov qaqa sən verdiyin linkdən proqramı yüklədim ancaq mediaget kimi açır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 planşetin arxasında yazır model/no model nömresini tap yaz məs/ ASUS Fonepad / ASUS Fonepad 7 ME372CL / ASUS Fonepad 7 Dual SIM (ME175CG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 arxasın çəkdim baxın zəhmət olmasa http://www.share.az/wnomcrg5uxzz/12431782_166727690351796_1594559087_n.jpg.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 arxasın çəkdim baxın zəhmət olmasa http://www.share.az/wnomcrg5uxzz/12431782_166727690351796_1594559087_n.jpg.html planşetin model nömrəsi bu şəkildə yoxdu model nömrəsi ya cihazın arxasında ya batereyanın altında olur əsas da kutunun üzərində olur ancaq sənin planşetində şəkildən göründüyü kimi 2 imei nömrəsi var yəni planşetin 2 sim kartlıdır burdan yola çıxaraq baxdım asus planşetlərinin sadəcə 1 modelində 2 sim kartlı modeli var ASUS Fonepad 7 Dual SIM (ME175CG) deməli sənin planşetin model nömrəsi budur ASUS Fonepad 7 Dual SIM (ME175CG) geriyə qaldı planşetin əməliyat sistemi hansıdır onu da yaz android ya windows daha sonra orjinal romunu tapaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 onu da baxdım bu modeldə sadəcə android əməliyat sistemi olur yəni sənin planşetinin orjinal və en yeni versiya rom budur linkə tıkla http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/EeePAD/ME175CG/UL-K00Z-TW-6.4.0.0-user.zip rom yüklənəcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Buna da baxın.: 1:55-dən sonrası. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 goldmobile2 qaqa proqramı yükləyirəm ondan sonra nə edim?Accountant qaqa Vallah videodakıları başa düşə bilmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 ondan sonra romu planşetə quraşdırmaq lazımdı bunun bir neçə yolu və variantı var və cihazdan cihaza dəyişir doğrusu bu planşetdə necə olur bilmirəm ancaq bildiyim bir neçə variantı deyəcəm yoxla 1-yüklədiyin .zip uzantılı romu olduğu kimi boş bir sd karta at və sd kartı planşetə tax 2-cwm recoveriyə gir update zip from sd kart et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 2-cini başa düşmədim onu da deyimki mənim planşetim açılmır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 səs açma və güç düyməsini sıxanda belə ekran gəlir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 proqramı kopiravat edib sd karta atım sonrada şəkildəki kimi edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 sən belə et sd kartı taxma və planşetdə səs açma ve güc düymüsinə eyni anda sıx və gözlə titrəşim olandan sonra güc düyməsini ötür səs düyməsini saxla yuxarıda şəkildəki ekran gələndən sonra səs düyməsini də ötür bu əməliyatı et əgər bu ekran gəlirsə de roma gəldikdə isə romu yalnış seçmişik yüklədiyin romun adında KOOZ yazır səninsə planşetin KO12 dir yəni uyğun deyil sən o dediyim ekranı açmağa bax və mənə de məndə romu tapmağa çalışım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Vallah başa düşə bilmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 planşetin səs açma və güc düyməsinə eyni anda sıx və gözlə planşet titrəsə güc düyməsini ötür bir neçə saniyə sonra başqa bir görüntü gələndə ekrana səs açma düyməsini də burax və ekranın şəklini çək bura qoy Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Belə gəldi http://www.share.az/s391a0jmbadv/12431805_166828850341680_373531753_n.jpg.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 əla indi mən asus ko12 yə uyğun 2 dənə rom tapdım birini yoxlayaq olmasa ikincini yükləyərik bayaq yüklədiyin romu sil bunu yüklə http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/EeePAD/FE170CG/UL-K012_2-TR-12.8.1.38-user.zip Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 hə yükləmə verdim çox sağolun sonra necə edim?ona görə soruşuramki bu yüklənənə kimi siz burdan çıxsaz özüm edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 əgər sizin feysbuk adresiniz varsa mümkünsə deyin burda olmasaz orda yazım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 deməli rom yüklənəndən sonra rom fayılın adını dəyişdirib ikinci şəkildəki kimin yazırsan belə SDUPDATE.zip diqqətlə bax hətda adı dəyişəndə nökdə zip dən öncəni dəyiş yəni nöktə zip sözü var sonda ona dəymə .zip ondan öncəni dəyiş sonra adını dyişdiyin romu boş sd karta at və planşetə tax daha sonra sırasıyla 1-səs açma + güç düyməsini eyni anda sıx titrəşim olduqdan sonra güc düyməsini ötür bu ekran gəldikdən sonra səs düyməsinidə ötür 2- daha sonra səs azaltma düyməsi ilə RECOVERY yazan yere en və güc düyməsinə 1 dəfə vur vəssalam rom quraşqırılma əməliyatı başlayacaq gözlə sonda planşet açılmalıdır bu arada planşetin zariyatkası tam olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 səs düyməsini ötür birdə güc düyməsini ötür nə demək olduğunu başa düşmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 az öncə etdiyinin təkrarı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 yəni onu tam nə demək olduğunu başa düşmək isdəyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.