goldmobile2 Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 burda başa düşməməli bir şey yoxdu planşetdə görünən 3 dənə knopqa var səs azaltma səs artırma və güc loru dildə desək yandırıb söndürmə knopkası səs artırma və yandırıb söndürmə dyməsini eyni anda sıxırsan bir neçə saniyə gözləyirsən planşet titrəşim edir titrəşim edəndə yandırıb söndürmə knopkasını buraxırsan sonra dediyım ekran gələndən sonra da səs artırma knopkasını ötürürsən sonrası yazılıb yuxarıda qaranlıq nəsə qalmadı ki Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 getmədi system error verdi bəlkə yüklədiyimi arxivdən çıxadım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 getmədi system error verdi bəlkə yüklədiyimi arxivdən çıxadım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 nə error verir göstər birdə arxivdən çıxart at sd karta elə yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 adın dəyişəndə hec bir error vermir.karta yazdım planşetə taxıb dediyin kimi etdim onda system error verdi əgər mümkünsə team vieverin kodun deyim girin siz baxında Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 adın dəyişəndə hec bir error vermir.karta yazdım planşetə taxıb dediyin kimi etdim onda system error verdi əgər mümkünsə team vieverin kodun deyim girin siz baxında team ver Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 752 6** 054 4**6 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 olar axşam baxaq indi biraz işim var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 hə siz bilərsiz siz isdəyirsiz o biri dediyinizinde linkin verin mən onuda yükləyim axşam girəndə hər ikisini yoxlayın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 təssüf ki o.birisini tapa bilmədim ya mən səhv görmüşəm yada bir dənə rom var k012 üçün bu mənim facebook adresim ordan əlaqə saxla https://www.facebook.com/emil.mammadov1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 752 6** 054 4**6 Team id və şifrəsini göndərəndə şəxsi ismarıcdan istifadə edinki, başqa istifadəçilər sisteminizə daxil olmasınlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 hə oldu çox sağolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 Buna baxdınız? 1:55-dən sonrası. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 baxdım ancaq başa düşmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 http://postimg.org/image/3rqbrt4hr/ belə gəlir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 açığı heç videodakıları dəqiq başa düşə bilmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 Orda Əvvəlcə VVipe data edin hamısını silin. Yəni yes edin. Sonra restart edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 etmişəm alınmır proşivka etsə düzələr? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 Bu linkdən romu yükləyin: http://www.droiddosh.com/2015/10/firmware-asus-fonepad7-fe170cg-lollipop-ww-v12-8-1-33.html Yükləmə qaydası: düzbucaqlı şəklində işarələdiyim sözə klik edin. Romu yazmaq qaydası: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 hə yükləyirəm çox sağolun nəticəni sizə deyəcəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 download android platform tool bunu hardan yükləyə bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 videoda bundan da istifadə olunur download android platform tool bunu hardan yükləyə bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 Link: http://tools.android.com/download Yükləmə qaydası: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Aralık 2015 bu videoda istifadə olunandı?adı başqadı ona görə dedim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.