goldmobile2 Konu tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Konu tarihi: 25 Aralık 2015 Salam mən bu sayta sadəcə operadan bir dəfə qeydiyat olmuşam və giriş etmişəm ama başqa cihazdan və brauzerdən giriş edə bilmirəm məsələm cromedən və telefondan daxil ola bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Zəhmət olmasa problem haqqında ətraflı məlumat verin.Sayta daxil olanda nəsə səhv verir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 belə ki qeydiyatdan keçdiyim e-mail və parolu yazıram səhv vermir ama daxildə olmur parolunuzu unutmusunuza girirəm niknamenizi və ya e*mailinizi yazın deyir hansın yazıram Diqqət, səhv aşkar edildiBelə adla və ya E-Mail-lə istifadəçi məlumat bazasına tapılmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Emailinizi yaxud nikinizi şəxsi ismarıcla göndərin yeni şifrə təyin edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 yeni email də əlavə edə bilərik, yəni dilədiyiniz email ünvanını hazırdakı email ünvanı ilədə dəyişə bilərik, beləliklə bir daha cəhd edə bilərsiz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Aralık 2015 Və ya adminlərdən biri ilə əlaqə saxlayın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 4 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2016 Və ya adminlərdən biri ilə əlaqə saxlayın. salam bağışlayın yeni mövzular açıldığından görməmişəm indi hansl üsul yaxşı olar onu edək mənim hazırkı e-mailim emil.mammadov89@gmail.com digər e-maili şəxsi mesajla göndərim onu qoyasınız həmdə yeni şifrə olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ocak 2016 salam bağışlayın yeni mövzular açıldığından görməmişəm indi hansl üsul yaxşı olar onu edək mənim hazırkı e-mailim emil.mammadov89@gmail.com digər e-maili şəxsi mesajla göndərim onu qoyasınız həmdə yeni şifrə olsun Şəxsi ismarıcla yeni istədiyiniz emaili və yeni şifrənizi yazın mənə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.