ACCOUNTANT Konu tarihi: 3 Ocak 2016 Paylaş Konu tarihi: 3 Ocak 2016 Bir daha SALAM. Bu video dərslikdən fərqli olaraq tanıtım məqsədi daşıyır. Onu da deyim ki, notebook-un qiyməti Mayda 2000 azn idi. Dollar məsələsindən sonrakı qiyməti bəlli deyil.. QEYD: Video barədə fikirləriniz mənim inkişafımı sürətləndirəcək. Odur ki təklif və iradlarınıza görə əvvəlcədən təşəkkürlər.. Elvin Məlikov, TΛNNΞЯ and Novruz Məmmədov 3 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 3 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2016 Məncə əla alınıb..Uğurlu, xeyirli olsun.Birdə səsləndirməni deyəsən ayrı eləmisən.Yəni videonu çəkmisən sonra səsləndirmisən ACCOUNTANT and TΛNNΞЯ 2 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 3 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2016 Çox sağolun. Bəli kamera səsi yaxşı götürmür. Həm də otaqda məndən başqa 2-3 nəfər var idi. TΛNNΞЯ and Elvin Məlikov 2 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 3 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2016 Eybi yox.Bu problem deyil əsas odur əla alınıb. ACCOUNTANT 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 3 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2016 Aleykum SALAM Elcan, video yaxşı hazırlanıb, bir şeyidə bildirim ki 1920 x 1080p (piksel dəyərini bildir) yəni 1920 x 1080piksel dəyərinə malikdir. İradlarıma gəlincə, bildirmək mənim borcumdur ki, elədə çox iradım yoxdur, ama... 2000 AZN qiymətinin olduğunu və hazırda dolların bahalaşmasıyla əlaqəli 3000 AZN qədər bahalaşan bu noutbuk əvəzinə 1500 - 1800 AZN-a bundanda yuxarı keyfiyyətdə yaxşı bir personalnı oyun kompyuteri yığdırmaq olar. Dizayna gəlincə... Xoşuma gəlmədi, Bu dəyərlərə malik olan bir Noutbuk üçün dizayn çox kobud hazırlanıb. Xoşuma gəldi, klaviaturanın LED işıqlandırılması və logonun LED işıqlandırılması. Uğurlar... ACCOUNTANT and Elvin Məlikov 2 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 3 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2016 Notebook mənim deyil. Alanda məsləhət verdim dedim siz deyən kimi amma razı olmadı.. Dizayn cəhətdən bəli zövq məslələrindən başım çıxmır. Bu iradınızla tam razıyam. Buna görə xüsusi minnətdarlıq.. TΛNNΞЯ 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novruz Məmmədov Mesaj tarihi: 3 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2016 Video üçün təşəkkürlər Accountant. İstərdim bu video barəsində 1-2 kəlmədə mən deyim Videoların davamını gözləyirəm(şəxsi fikrimdi0 Azərbaycanda da technopat kimi inceleme videoları çəkənlərin olduğunu görəndə sevinirəm O ki qaldı dizayna bu noutbuk adındanda bəllidirki Gaming laptopudu(ROG-REPUBLİC OF GAMERS) Gaming laptopları çox zaman digər noutbuklarından ikiqat soyutma və aqressiv qabaritli dizaynı ilə seçilir. Fikim bu qədər( Videoların ardı gəlsin) ACCOUNTANT 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.