DAEMON Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 ok. şəklini çəkib qoyuram bura. Məlumatları xarici hard diskə yıgmışam. problem deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Çox gözəl. Onda sadəcə BİOS şəkilləri lazımdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Düz qoydum? bu deyilsə yuxarıdakı bölmə hansıdısa deyin onu qoyum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Security və Boot olanı da yerləşdirin.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 1.ci şəkildəki Quiet Boot-u disable edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Etdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 F10 ilə yaddaşa verin. Sonra USB-dən boot edin. Yəni açılanda tez-tez F12-i sıxın. Açılmış pəncərədən UEFİ sözü olan sətiri seçib Enter düyməsini sıxın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 UEFİ olan sətir deyandə yəni usb ni seçim? və formata dogru gedim? gərək hər dəfə kompu söndürüm yandırım ona göre soruşuram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Gələn pəncərənin şəklini yerləşdirin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 F12 ni sıxdım bu gəldi sonra efi yazilanı seçdim bu gəldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Bəli EFİ olanı seçin. Yəqin disk formatlama hissəsinə kimi gedə bilirsiniz. Ora çatanda şəkli paylaşın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 1. Burda Shift + F10 sıxın. CMD açılacaq. 2. diskpart yazın və Enter-ə basın. 3. List disk yazın və Enter-ə basın. Ən son addımdan sonra açılan pəncərəni paylaşın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 1. Select disk 0 yazın və Enter-ə basın. (Təkcə 0 yazın. Qətiyyən 1-i yazmayın.) 2. clean yazın və Enter-ə basın. 3. convert gpt yazın və Enter-ə basın.4. exit yazın və Enter-ə basın.5. exit yazın və Enter-ə basın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Bir şeydə deyim ki cleardan sonra səkil ata bilməyəcəm. dediklərini etdikdən sonra adi qaydada disk bölüb sistemi yazıram? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Şəkildəki yerə klik edin. Daha sonra diskləri bölün və ayrı-ayrı format edin. Təkcə D və C disklərini format edin. Rezerv üçün yaddaşı mb olanlara əl vurmayın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Siz deyəni elədim. Diski böldüm.əsas və böldüyüm diskdən əlave 3 disk açılıb. Biri 450 mb bostanavit yazılıb Biri 100mb sistemny yazılıb Biride 16 mb qabagına msr (zareqistirovat yazılıb ) İndi neynirem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Bunlara dəyməyin. Yerdə qalan 2- diski format edin. Və 2-dən birini seçib sistemi yazın. Qarşılaşdığınız fikir ayrılıqlarını bildirin.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Yüklənir. Hazır olduqdan sonra biosu uefi 2.21 versiyaya qaldırmaq olacaq? Əvvəl xəta verirdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Bəli. Çox güman ki, alınacaq. Nəticəni yazın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Yazılıb qutardı.yenidən başladı. Açılışda yazılar geldi elə orda qalıb.en axıra.. No botable device--insert boot disk and press any key yazılıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 BİOS-a girin. Tənzimləmələri Default edin. USB-ni çıxartmısınız? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Yox.çıxarmamışam. onuda deyim ki sistem yazılır e.. 100 bitəndə perezaqruzka gedir.elə oldu yazılar geldi.yəni tam açılmamışdı. İndi bios defaultdan sonra fləşi çıxardım yoxaa qalsın? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.