DAEMON Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Disk bölmə yerindəki mb iıə olanları format eləsək alınar? Mən normal vindovs yazanda olarıda format edirdim. Düz edirdim bilmirem ama edirdim)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 bios yenə yenilənmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Skype ilə əlaqə qura bilərsiniz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 siz yazın skype adınızı zəng edim. mən 3-4 dəfə deyişmişəm adımı bilmirəm axtarışda hansıdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Şəxsiyə baxın.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Salam məndə bu notbuka usb ilə ormat etmək isdəyirəm ancaq biosda müəyyən dəyişiklilklər olunub ona görə ed bilmirəm xaiş edirəm kömək edin. http://www.share.az/zsd9wrqtss3s/%D0%91%D0%B5%D0%B7%D1%8B%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9.jpg.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Hal-hazırda Toshibanın saytı yenilənir. Açılsın sürücü yeniləmələri barəsində fikir irəli sürmək olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 indi mən format edə bilməyəcəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 onu deyim ki kampyuter elektrki şəbəkəsinə taxılı olmasa bios yeniləmə əməliyatına keçmir ACCOUNTANT 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 İstifadəçidən soruşdum. Dedi toka taxılıdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 Salam.Bu hdd dan başqa 2 dənə hdd dəyişib yoxladım ama yenə o yazılar gəldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 BİOS batareyasını çıxardıb 5 dəqiqə saxlayın sonra taxıb format edin.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 ok. nəticəni sabah deyəcəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 8 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2016 yenə alınmır. bunun üçün bios yenilənməlidir və biosda uefi setting bölməsi açılmalıdır. belə bir şey ola bilər? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 8 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2016 Mən şəxsən bunu etmişəm. BİOS update ediləndə UEFİ seçimi gəlir menuya. Siz BİOS-un indiki vəziyyətini çəkib paylaşın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 8 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2016 burda nə deyir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 8 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2016 Şəkil görsənmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 8 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2016 İndiki veziyyəti evvelki sehifələrdə olan kimidir. bu şəkli tekrar qoyuram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 8 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2016 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 8 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2016 Mən Acer-in fomuna baxdım. Orda yazılıb ki, VVindovvs 7 ilə gələn komputerlər 1-ci versiyadan sonra BİOS-u atırmaq olmur. Siz ən yaxşısı 7 yazın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 8 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2016 yəni 7 yazandan sonra olacaq elə?? birdə məndə axtardım və belə bir şey tapdım. hex editör programı yazıram orda DisableSecureCapsuleFlash=1 bunu DisableSecureCapsuleFlash=0 belə edin deyiblər. bu baredə məlumatın var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 8 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2016 7-ni yoxlamaqda fayda var. Mən onu bilmirəm və məsuliyyətinə girə bilmərəm. Bu da firma texnikinin yazdığı: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 Salam. ACCOUNTANT köməyiniz lazımdır. Deməli biosu güc bəla ilə ən son versiyaya v2.21 ə update etdim. Və biosda boot mode bölməsi açıldı. uefi və lagecy yazılıb. İndi biosun şəkillərini qoyuram. Hansını necə qoyub uefi yazım? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 Secure boot Disable olmalıdır. Legacy seçimi UEFİ edin yaddaşa verin. Daha sonra bu mövzuya baxıb format edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 secure boot disble dir. UEFİ seçib yaddaşa verib sistemi yazıram. Düz başa düşdüm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.