izzet_1994 Konu tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Konu tarihi: 6 Ocak 2016 Salamlar.Bildiyimiz kimi dollar bahalaşdı deyə facebookda reklam sərf eləmir ama Azərbaycanda rubul ucuz olduğundan facebookda rubulnan reklam vesem sərf edərmi? vəya hansı ölkənin pulu ilə qoysam sərf eliyər Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 mənim bu haqda bir bilgim yoxdu və öyrənmək istəyərdim Facebookda reklam deyəndə necə olur ki və nə xeyri var Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Mən reklam qoymuşdum facebookda.Səhv eləmirəmsə, rublnan ödəniş yox idi.Lap olsada sən eyni qədər pul ödəyəcəksən.Çünki, rubulun da qiyməti dəyişib avtomatik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Mən biləni sistem hansı ödənişlə edilibsə elə bütün valyutalardada elə olmalıdır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ocak 2016 Aleykum SALAM, istər rubulla istər dollarla qoyun xeyri yoxdur, məsələn bir kompyuterin qiyməti manatla 1559 AZN idisə, sən dollarla ödəmək istəsən belə sən 1000 USD ödəyəcəksən, buda nəticədə 1559 AZN edəcək, yəni bunuda elə düşün, rubulla ödəsən belə səndən dolların müqabilində pul tutacaq, ama rubulla ödəniş yoxdur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
izzet_1994 Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 təşəkkür edirəm məsləhətiniz üçün Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 Təşəkkür. Mövzu bağlandı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts