goldmobile2 Konu tarihi: 7 Ocak 2016 Paylaş Konu tarihi: 7 Ocak 2016 Salam sabahınız xeyir son vaxtlarda mənə çox müraciətlər olur telefonlarından whatsapp messenger silinən istifadəçilər play marketdə programı yenidən tapa bilmirlər mən özümdə marketdə axtarış verdim whatsappın özü çıxmırbaşqa proqramlar gəlir düzdü mən bu proqramı rəsmi saytından girib ordan play marketə yönləndirib açıram ama mənə maraqlsı odur ki bir başa marketdən yazıb tapmaq olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 Özüm istifadə etmirəm amma bəzilərinə yükləyəndə bu hal ilə qarşılaşmışam. Türk və ingilis dilində axtardım birmənalı cavab tapmadım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 bəzi planşetlərdə playmarketdə olmur gərək whatsapp-ın öz saytından yükləyəsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2016 Yox adi telefonlarda da var. Bir dəfə yazıb siləndən sonra ikinci dəfə tapmaq olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.