goldmobile2 Konu tarihi: 9 Ocak 2016 Paylaş Konu tarihi: 9 Ocak 2016 Salam hər vaxtınız xeyir mən virtual box ilə android 5.1 .iso quraştırmaq istəyirəm amma quraştırma bir yerdən sonra davam etmir daha ətraflı videoda göstərim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 Mən bunu qurmuşdum amma həddindən çox donurdu. Mən bundan istifadə etmişdim: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 yox bu bu video kömək etmədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 Əsas məsələ İSO-dadır onu dəyişin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 eyni sytdan 2 ferqli ios endirdim hər ikisindədə eyni olur http://sourceforge.net/projects/android-x86/files/Release%204.4/ bir videoda bu saytdan yükləyib quraşdılıldığını gördüm yanı saytdanda olmaz deyirəm bəlkə notebookun biosu ilə əlqəsi olar nəsə dəyişiklik etmək lazımdı biosda ya bu sadəcə adı kimi elə virtualdı biosla əlaqəsi yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 Virtual Box versiyasına baxmısınız? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 5.0.12.104815 ən yenidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 Videonun altında İSO-nun linki verilib onu yoxladınız? O da alınmasa deməli virtualbox-dadır problem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 onu yoxlamadım ama virtual box windows quraşdırır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 daha ətraflı məlumatı olan yoxmu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 Biosda bu bölmə aktivdir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 indi baxıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 baxdım enabledi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 wındaws yüklənir ama android yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.