Faiq Əhədov Konu tarihi: 9 Ocak 2016 Paylaş Konu tarihi: 9 Ocak 2016 Axşamınız xeyr dostlar, bəlkə bilərsiz köməyiniz lazımdı əgər mümkünsə. Mən təzəcə alfanet adsl provayderə qoşulmuşam biraz əvvəl ATS-dən zəng gəldi ki internetimiz aktivdi, zəng etdim alfanetə login-parol, VPI-VCİ bunları öyrəndim indidə modemi 0-dan nizamlıyıram, modemdə internet işarəsi gəlmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 Faiq Əhədov 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 Təşəkkür edirəm video dərslik üçün amma mən bilirəm bunları eynən belə etdim məndə internet gəlmədi.. Elvin Məlikov 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 Alfanet işlədən var burda? Bilmək istəyirəm sizdə VPI-VCI neçədi, mənə 0-35 deyilib, bunları yazıram amma internet gəlmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 Parametrləri dəyişdin?Sənə ATS-dən verdiklərin? Bilmirəm dəqiq işlədən var ya yox.Yəqin baxanlar deyərlər.İşlətsələr Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 Parametrləri dəyişdin?Sənə ATS-dən verdiklərin? Məndə əvvəl Bakinternetiydi həmin ayarlar idi modemdə, indi isə reset edib modemi sonrada LAN kabel ilə Alfanetin verdiklərini yazdım amma internet işığı yanmır modemdə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 Sən reset elə.VPI-VCI dəyişmə.Elə yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ocak 2016 Sən reset elə.VPI-VCI dəyişmə.Elə yoxla. Olmadı eybi yox qalsın birigün aparıb yerində elətdirəcəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 Ola bilər hansısa parametri düzgün deməyiblər.Hər ehtimala qarşı nastroyka eliyəndə özün götürərsən.Yenə nə vaxtsa laazım olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 Bəli bu hal mənim başıma gəlmişdi. 5 azn almaq üçün səhv kod vermişdi. Amma mərkəzi poçtdan öyrəndim. Adam da 5 manatı yemədi. Elvin Məlikov 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 ACCOUNTANT 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 Ola bilər hansısa parametri düzgün deməyiblər.Hər ehtimala qarşı nastroyka eliyəndə özün götürərsən.Yenə nə vaxtsa laazım olar. Aparacam sabah səhər ancaq göstərirlərki heç özləri tez-tələs düz qoş edir verir, nəyisə soruşandada ərinərək cavab verirlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 Bəli bu hal mənim başıma gəlmişdi. 5 azn almaq üçün səhv kod vermişdi. Amma mərkəzi poçtdan öyrəndim. Adam da 5 manatı yemədi. Yox qardaş onsuz qoşulma pulsuzdu kimdi onlara pul veren sadece bugün bazar olduğundan istədim dünən axşam özüm edəm oda alınmadı təəsüf.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.