goldmobile2 Konu tarihi: 10 Ocak 2016 Paylaş Konu tarihi: 10 Ocak 2016 Salam internetdə araşdırdım ama tam cavab tapa bilmədim notebooka kampyuterin kassasını bağlayıb görüntü alaq olarmı? mənə maraqlı olan bu notebookda bu portdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 Mən onu notbook-da yoxlamışam alınmayıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 Məndə yoxlamışam alinmayıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 xarici monitor bağlamaq olur mən bilən.yəni noutbukun ekranını pc monitorunda görüntüləmək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 bəs şəkildə işarələdiyim port nə işə yarayır? və həmin portdan kassanın arxasında da var monitora bağlanandan əlavə orda da eyni funksyanı yazır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 Həmin portun təyinatı çıxış portları sırasına aiddir. Yalnız Proektor və bəzi printer kimi çıxış qurğularında bu port varsa əsasən giriş funksiyasını yerinə yetirir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ocak 2016 Aleykum SALAM dediyin yer RGB kabeli üçündür, o kabel vasitəsiylə ikinci bir monitora görüntü ötürürsən, ama səsi almır monitor, ama HDMI kabel ilə həm görüntünü həmdə səsi ötürə bilirsən ikinci ekrana, məsələn mən hazırda noutbukuma 82 ekran LG HD LCD qoşmuşam əvvəllər şəkildəki işarələdiyin yerə qoşurdum RGB kabeli vasitəsiylə, indi isə HDMI kabellə qoşuram:D Elvin Məlikov 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 Hə razıyam.Mən onunla televizora qoşuşam LG televizoruna.Görüntünü ekrana vermişəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 Sualınıza cavab tapa bildiniz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 12 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ocak 2016 Ümid edirəm tapdı, bunun başqa izahı yoxdur, təəssüf ki. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 12 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ocak 2016 belə başa düşdüm ki olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 12 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ocak 2016 Bəli olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.