windows12 Konu tarihi: 11 Ocak 2016 Paylaş Konu tarihi: 11 Ocak 2016 Salam azeri sriftler ile yaza bilmireem cunki teldeyem.Kompda bele problem oldu bele qalir sonra komp restart verir yene eyni sey olur komp acilmir nece edim acilsin formatdan basqa http://i.hizliresim.com/28nWNd.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeremKero Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 Formatdan başqa çarəsi yoxdu.Çünki,məncə virus düşüb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 mövzunu bağlaya bilərsiz həllin tapdım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 necə həll olduğunu da yaz necə ki problem yarananda sənin köməyə ehdiyacın olursa problemin həlli də bu problmi olanların köməyi olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 Aleykukm SALAM dostlar, hər kəs probleminin çarəsini tapırsa onu forumdada bildirsə yaxşı olar, çünki bəlkədə bu problemlə qarşılaşan və hətta kömək gözləyənlərdə ola bilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 Mövzu başlığını dəyişdim. Yazılarınızı da düzəldin.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.