Haggio Konu tarihi: 11 Ocak 2016 Paylaş Konu tarihi: 11 Ocak 2016 Salam. Kompüterin ramını dəyişmək istəyərkən əlim hard diskə gedən şunura dəyib şunur yarımçıq taxılıb. kompu işə salanda esc, del yazılan yerdə tutulub qalır yəni hard diski açmır. bundan disk yana bilər? nəsə edə bilərəm bunun üçün? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 Əlin dəydiyi kabeli yoxla. Hard diskin girişinə bax bəlkə çıxıb yerindən. əl dəyməklə xarab olan şey deyil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 əvvəlcə qoşdum gördüm açılmır, açıb baxdım gördüm şunur yarımçıq taxılıb. elə bil yarısı girib yarısı yox. sonra düzəltdim işləmədi yenə. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 Ola bilsin boşluq var. yaxşı yaxşı yoxlayın. çıxardıb birdə salın şunuru. biosa daxil olub baxın görək bios hdd nı görürmü. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 hard disk qoşulu olanda bios açılmır heç Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggio Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 problem həll olundu. videokartın boşluğu var imiş çıxarıb təzədən saldım düzəldi. mövzunu bağlaya bilərsiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2016 Mövzu bağlandı.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts