kolatan Konu tarihi: 27 Ocak 2016 Paylaş Konu tarihi: 27 Ocak 2016 salam mən öz komputeri format vermək isdəyirəm ama isdəyirəm ki vvarfasce silinməsin necə edə bilərəm yəni bu mümkündü Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2016 Mümkündür.Oyunun yüklü olduğu qovluğu fleşkarta atın.D diski format olmayacaqsa orda da saxlamaq olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 27 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2016 qaqa bir dəfə elə elədim alınmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 27 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2016 bəlkə mən düz eləməmişəm yoxlaya bilərsiz team verim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 27 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2016 Rus point-də olmur. Mən 1-2 dəfə fərqli sistemlərdə və komputerlərdə yoxladım alınmadı. Amma Türk-də fərq etmir. Yəqin sizdə Rus pointidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 27 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2016 varface bəli rusdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 27 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2016 qardaş mən Point Black demədim WARFACE Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2016 Teamla kömək edə bilməyəcəm, vaxt yoxdur.Game centeri açıb открыть папку клиента игры seçin.GamesMailru qovluğunu kopyalayıb ehtiyatda saxlayın.Formatdan sonra game centeri quranda həmin qovluğu seçin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 27 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ocak 2016 əgər format atmaq məqsədin kampyuteri təmizləməkdisə bütün disklər format edilməlidi onda hər bir halda yuxarıda deyildiyi kimi silinməsini istəmədiyin oyunun və ya faylın yüklü olduğu qovuluğun kopyasını almaqdı yox əgər kampyuterdə problem yoxdu sadəcə olaraq sistem dəyişikliyi etmək istəyirsənsə bu zaman format atarkən sıfır qurulum yox yüksəltmə seçərsən heçnə silinməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.