ByVRO Konu tarihi: 29 Ocak 2016 Paylaş Konu tarihi: 29 Ocak 2016 Salam Dostlar 2012 mövzu açılmışdı, amma bağlandı mövzu, məcburən məndə mövzu açdım, xahiş edirəm mənə kömək edin, işsizlikdir, boş zamanım çoxdur işlək saytlar bilən varsa köməklik etsin, WebMoney Bonus Verən saytlar var, bir sayt tapmışam, amma çox olsa çox qazanarıq hamılıqla Webmoney, Qiwi, Yandex Money (yoomoney) ilə bağlı istənilən sualınız üçün bu sayta yazın : https://steam.az/news/webmoney-qiwi-yandex-azerbaycan Əlaqə 055 226 96 22 Alıntı Rəsmi Kanalımı Ziyarət Etməyi Unutmayın! Əgər Videolar və Kanal Xoşunuza Gəldisə Dəstək Üçün Kanal'ımıza Abunə Olun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2016 Salam.Belə bir sayt var faylları upload edirsən ora.Sonra hər yükləməyə pul verir.O pulu webmoney, qiwi hesabına köçürdə bilərsən.Özüm 6264 rubl (129 manat) pul götürmüşəm Əvvəlcə bu linkdən qeydiyyatdan keçirsən Sonra Основное> Файл bölməsindən faylları upload edirsən Həmçinin linkləri qısaldıb da pul qazana bilərsən ( Основное > Замена ссылок на сайте) * Mən verdiyim link referaldı.Ref linkdən qeydiyyatdan keçənlərin sayt və pulu çıxartmaq ilə bağlı bütün problemlərini həll edə bilərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByVRO Mesaj tarihi: 29 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2016 referans linkinizlə qeydiyyatdan keçəcəm, amma mənə bu lazım deyil, mənim dediyim saytlar günlük 0.01 rubldan 0.10 rubla qədər bonus verir, günlük bu bonusları yığıb pul qazanmaq olar Alıntı Rəsmi Kanalımı Ziyarət Etməyi Unutmayın! Əgər Videolar və Kanal Xoşunuza Gəldisə Dəstək Üçün Kanal'ımıza Abunə Olun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 29 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ocak 2016 sosial takipci belə bir sayt var idi forumdada mövzu açılmışdı.Bu saytnan qazana bilərsən az da olsa.İşləkdir, çünki yoxlamışam 2 dollar qazanmışam və paypal hesabıma göndərilib.Əlbətdə test üçün. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.