Gülnar Abdullayeva Konu tarihi: 30 Ocak 2016 Paylaş Konu tarihi: 30 Ocak 2016 Salam, mən digər kompyuterimə lokal şəbəkə vasitəsi ilə daxil olmaq istəyirəm amma göstərir ki parola qoyulum..axı mən parola qoymamışam.. necə daxil ola bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 30 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ocak 2016 Şəbəkə paylaşımına kod qoyulub. Onu ləğv edə və ya kodu yazıb girə bilərsiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 1 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2016 mən bunu hər iki kompda otklyuçit edim yoxsa vıklyuşit ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 1 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2016 İkincisini seçin. Yəni otklyuçit edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 1 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2016 siz dediyiniz kimi etdim amma yenə şəkildəki kimi bir pəncərə açıldı.. axı mən nı birinci kompa nə də ikinci kompa kod qoymamışam axı .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 1 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2016 Məsələ istifadəçi şifrəsi deyil. Əsas məsələ paylaşımda olan koddur. Normalda burda otkluçit etdikdə parol istəməməlidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZaMa_._JiN Mesaj tarihi: 2 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2016 Gülnar Abdullayeva parol yazmadan enter vurub yoxlayın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 2 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2016 parolu yazmadan enteri klik edirəm amma dəyişən heç bir şey yok ... i indi nə edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senan-it Mesaj tarihi: 2 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2016 remote destopun baş tutmasi üçün müəyyən sərtlər var buyurunu baxin dərsimə ACCOUNTANT and Gülnar Abdullayeva 2 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 2 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2016 Sənan bəy videonuzu yüklədim kompuma sabah sınaq aparım nəticəni sizə bildirəcəm.. bu arada ələrin sağlıq video dərlik üçün ..afərin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senan-it Mesaj tarihi: 3 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2016 Sənan bəy videonuzu yüklədim kompuma sabah sınaq aparım nəticəni sizə bildirəcəm.. bu arada ələrin sağlıq video dərlik üçün ..afərin dəyməz gülnar xanim nəticəni deyərsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senan-it Mesaj tarihi: 3 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2016 antivirusda bağlayin oda qoymur qoşulmağa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Şubat 2016 ...hər 2 kompyuterə porol qoy... ...mənim kanallımda buna aid videodərslik var... Elvin Məlikov 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.