Karb10 Konu tarihi: 31 Ocak 2016 Paylaş Konu tarihi: 31 Ocak 2016 Dostlar istifadəçilərin çoxu internetdən pul qazanmağın yolunu soruşur ona görə öz istifadə etdiyim yolu paylaşıram.Aşağıdakı sayta fayl yükləyirsiniz.Həmin faylı başqaları sizin linkdən yükləyəndə sizə pul gəlir Aşağıdakı link referal linkdir.Həmin linkdən qeydiyyat olanlara qazandığı pulu nəğd çıxarmaq üçün köməklik edəcəm. Qeydiyyat linki (daxil olmaq üçün klik et) Webmoney, Qiwi, Yandex Money (yoomoney) ilə bağlı istənilən sualınız üçün bu sayta yazın : https://steam.az/news/webmoney-qiwi-yandex-azerbaycan ByVRO 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByVRO Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 şəkillər mənə tanış gəlir Alıntı Rəsmi Kanalımı Ziyarət Etməyi Unutmayın! Əgər Videolar və Kanal Xoşunuza Gəldisə Dəstək Üçün Kanal'ımıza Abunə Olun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 Mən wmr aça bilmədim pasportsuz açmaq olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByVRO Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 Mən wmr aça bilmədim pasportsuz açmaq olur? Bu Video baxın Alıntı Rəsmi Kanalımı Ziyarət Etməyi Unutmayın! Əgər Videolar və Kanal Xoşunuza Gəldisə Dəstək Üçün Kanal'ımıza Abunə Olun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByVRO Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 qardaşım mən necə youtube kanalımı qoşa bilərəm ? http://prntscr.com/9x87o2 Alıntı Rəsmi Kanalımı Ziyarət Etməyi Unutmayın! Əgər Videolar və Kanal Xoşunuza Gəldisə Dəstək Üçün Kanal'ımıza Abunə Olun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 Youtubedə necə partnyor kimi hesablanır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByVRO Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 Youtubedə necə partnyor kimi hesablanır? sualiniz kimədir ? Alıntı Rəsmi Kanalımı Ziyarət Etməyi Unutmayın! Əgər Videolar və Kanal Xoşunuza Gəldisə Dəstək Üçün Kanal'ımıza Abunə Olun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 sualiniz kimədir ? Mövzu sahibinə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByVRO Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 aydındır Alıntı Rəsmi Kanalımı Ziyarət Etməyi Unutmayın! Əgər Videolar və Kanal Xoşunuza Gəldisə Dəstək Üçün Kanal'ımıza Abunə Olun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 Bu Video baxın Bunu etmişəm amma mənə Wmr açmaq lazımdı.Ordada pasportun məlumatları skaynerdən surəti tələb olunur.Bunun başqa yolunu axtarıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 Youtubedə necə partnyor kimi hesablanır? Elvin, düzü youtube-a görə saytdan əlavə ödəniş gəlməyib mənə.Kanalım aktiv deyil yəqin ona görə.Ümumi aktivliyə görə pul verir səhv eləmirəmsə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 Elvin, düzü youtube-a görə saytdan əlavə ödəniş gəlməyib mənə.Kanalım aktiv deyil yəqin ona görə.Ümumi aktivliyə görə pul verir səhv eləmirəmsə Başa düşdüm Ülvi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByVRO Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ocak 2016 Bunu etmişəm amma mənə Wmr açmaq lazımdı.Ordada pasportun məlumatları skaynerdən surəti tələb olunur.Bunun başqa yolunu axtarıram mən şəxsiyyət vəsiqəmi yükləmişəm aktivdir işləyir Alıntı Rəsmi Kanalımı Ziyarət Etməyi Unutmayın! Əgər Videolar və Kanal Xoşunuza Gəldisə Dəstək Üçün Kanal'ımıza Abunə Olun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2016 Videodərslik mövzuya əlavə olundu.Videodərslik üçün Vurğun Əliyev-ə təşəkkürlər ByVRO 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByVRO Mesaj tarihi: 1 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Şubat 2016 Ülvi bəy, siz sağolun ki, izah etdiniz, xəstələndiyim üçün səsli izah edə bilmədim, üzrlü sayın Alıntı Rəsmi Kanalımı Ziyarət Etməyi Unutmayın! Əgər Videolar və Kanal Xoşunuza Gəldisə Dəstək Üçün Kanal'ımıza Abunə Olun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByVRO Mesaj tarihi: 2 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2016 Ülvi bəy mənə kömək edin xahiş edirəm, mən url qısaltmada çətinlik çəkirəm məsələn goo.gl saytında asandır, istənilən linki vstavit edirsən kısa url link verir, bunda çox çalışdım, amma alınmadı Alıntı Rəsmi Kanalımı Ziyarət Etməyi Unutmayın! Əgər Videolar və Kanal Xoşunuza Gəldisə Dəstək Üçün Kanal'ımıza Abunə Olun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 2 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2016 Ülvi bəy mənə kömək edin xahiş edirəm, mən url qısaltmada çətinlik çəkirəm məsələn goo.gl saytında asandır, istənilən linki vstavit edirsən kısa url link verir, bunda çox çalışdım, amma alınmadı Orda url qısaltmır.Başqa upload saytından faylı bura avtomatik yükləyib sənə link verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Şubat 2016 Ülvi bəy mənə kömək edin xahiş edirəm, mən url qısaltmada çətinlik çəkirəm məsələn goo.gl saytında asandır, istənilən linki vstavit edirsən kısa url link verir, bunda çox çalışdım, amma alınmadı Burda da link verir.Ancaq həmin linkə daxil olanda exe fayl yüklənir.Ardını videodərslikdəki kimi edirsiniz.Sonda sizin qəsaltmaq istədiyiniz url açılır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 22 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Şubat 2016 Yeni səsli videodərslik mövzuya əlavə olundu.Dərslik üçün Vurğun Əliyev-ə təşəkkürlər ByVRO 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 22 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Şubat 2016 Bu üsulla işləmək istəyənlər varsa. başqa bir sayt açım işlətsinlər. xüsusi olaraq torrent saytı aça bilərəm. ad da var. AZTORRENT.AZ işləmək istəyən varmı? Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByVRO Mesaj tarihi: 22 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Şubat 2016 Tural bəy Mən Varam Ya Allah başlayaq Alıntı Rəsmi Kanalımı Ziyarət Etməyi Unutmayın! Əgər Videolar və Kanal Xoşunuza Gəldisə Dəstək Üçün Kanal'ımıza Abunə Olun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 22 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Şubat 2016 Tural necə yəni? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 22 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Şubat 2016 Adi sayt olacaq. Varez saytı, içindədə yükləmələr rahat, yəni xüsusi şərtlərimiz olmayacaq. Kim hansı yolla pul qazanmaq istəyirsə şərait yaradarıq. ByVRO 1 Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 22 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Şubat 2016 Düzəldib işlədəy.problem yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseynhesimli Mesaj tarihi: 28 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2016 Salam bu programi mən yaratmisam Alıntı huseyn hesimli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.