kolatan Konu tarihi: 8 Şubat 2016 Paylaş Konu tarihi: 8 Şubat 2016 salam artbu şəkildə nə yazılıb heç bir proqram açılmır hehttp://i.hizliresim.com/bJWRZY.jpgç bir proqramda silinmir bezapasniy rejimdədə siliimr nədən ola bilər vousal 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 8 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Şubat 2016 Əsasən update-dən sonra olur.Videodərslikdə 43-cü saniyədən sonra göstərilən üsulları bir-bir yoxlayın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 8 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Şubat 2016 bəli updatedən sora belə oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 8 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Şubat 2016 Yuxarıdakı dərslikdəki əməliyyatları yerinə yetirin.Videodakı şəxs əməliyyatı tam etmir, siz sonra qədər edin göstərilənləri yarımçıq çıxmayın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 8 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Şubat 2016 indiki komputer yanır sonur yəni açılmır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 8 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Şubat 2016 Updateni tam söndürdünüz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile Mesaj tarihi: 8 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Şubat 2016 mən format edərək həll edmişdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolatan Mesaj tarihi: 8 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Şubat 2016 helə məndə elə elədim ama təzə format etmişdim indi varfaceni təzədən yüklə eee Ülvi zəhmət olmasa bir dəfə video çarx hazırlaya bilərsən varfaceni usb flaskarta atmağı sonra onu yenidən komputerə attmağ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 8 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Şubat 2016 helə məndə elə elədim ama təzə format etmişdim indi varfaceni təzədən yüklə eee Ülvi zəhmət olmasa bir dəfə video çarx hazırlaya bilərsən varfaceni usb flaskarta atmağı sonra onu yenidən komputerə attmağ https://www.youtube.com/watch?v=40uaWtuXCcs Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 8 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Şubat 2016 Sən kompüterdən necə istifadıə edirsənki bu qədər problemlər yaranır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.