Aslanov Sefa Konu tarihi: 11 Şubat 2016 Paylaş Konu tarihi: 11 Şubat 2016 Salamun Aleykum qardaşlar sizin köməyinizə ehtiyyacım var düzdü forumda buna aid mövzu çoxdu ancaq təcilidi ona görə yeni mövzu açdım.Demək mən isdəyirəm ki LGD325 telefonunu root edim xaiş edirəm mənə kömək edin biraz təhlükəli olduğu üçün sizdən məsləhət almaq istədim.Öncədən təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2016 https://www.kingoapp.com/root-lg.htm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 11 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2016 burdan hecnə başa düşmədim xaiş edirəm video deyinda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 11 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2016 verilən linkdəki proqramı endir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 11 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2016 telefonda ayarlar-gelişdirici seçeneklerinden usb hata ayıllama işarə qoytelefono pc qoş proqramı aç root tıkla gözlə bitdikdən sonra telefonu yenidən başlat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 11 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2016 yükləyə bilmədim zəhmət olmasa başqa link verinda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 12 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2016 https://www.kingoapp.com/android-root/download.htm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 12 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2016 yükləyirəm çox sağolun yuxarıdakı videodakı kimi edim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 12 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2016 prinsipi hə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aslanov Sefa Mesaj tarihi: 14 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Şubat 2016 Mən bu proqramla bütün android telefonları root edə bilərəm?Mənə elə proqram lazımdıkı hamısı olmasada çox telefonlara root yaza bilim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Şubat 2016 Bəli edə bilərsiniz.Birdə mobogenie proqramında root funksiyası var bu alınmasa onu yoxlayın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.