Boras_2001 Konu tarihi: 12 Şubat 2016 Paylaş Konu tarihi: 12 Şubat 2016 salam qardaşlar....mən telefonuma bir program yükləmək istəyirdim...bunun üçün "google play " lazım idi.... mənim telefonum "google play "götürmür..yəni telefonuma uyğun deyil...(nokia x2 )...mən internetdən (mağazadan yox) google play yüklədim....ancaq programı yanlız parametrlərdən tapa bilirəm...başqa programları həmin yerdən silmək olur...ancaq bu heç bir yerdən silinmir(nə də ki programa girə bilmirəm )deməkdə məqsədim odur ki bu programı istəmirəm...silmək istəyirəm necə edə bilərəm(heç bir yerdən silinmir)..ayrıca durduq yerə linklər gəlir ekrana "yüklə" "davam"...bunun üçün sizlərdən bunu silmək üçün program istəyirəm....xaiş edirəm kömək edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 12 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2016 bu necə başa düşüləndi ki nokia x2 ə heç cür google play yüklənməz əlaqəsi yoxdu Novruz Məmmədov 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 12 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Şubat 2016 Android-lə Symbian arasında nə əlaqə var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.