Elvin Abdiyev Konu tarihi: 17 Şubat 2016 Paylaş Konu tarihi: 17 Şubat 2016 Salamlar.Mənim komp.umun ramı 4-dü amma kompyuterim 1.89-un işlədir necə edə bilərəm hamısını işlətsin msconfig -dəm maximum memory var o üsulu yoxladım komp-u perezaqruzka edəndə pc çökdü fikirləşirəmki bu onunla əlaqədar ola bilər pc açılanda yazırdıki vvindovvs startup files has been damaged.Siz necə fikirləşirsiz.Başqa çarəsi vardırsa deyərdinizzz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 Nəyinə lazımdıki hamsın işlətsin.hamsı görünəndə yəni kompüter tam yükləmənən işləyir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByVRO Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 Salamlar.Mənim komp.umun ramı 4-dü amma kompyuterim 1.89-un işlədir necə edə bilərəm hamısını işlətsin msconfig -dəm maximum memory var o üsulu yoxladım komp-u perezaqruzka edəndə pc çökdü fikirləşirəmki bu onunla əlaqədar ola bilər pc açılanda yazırdıki vvindovvs startup files has been damaged.Siz necə fikirləşirsiz.Başqa çarəsi vardırsa deyərdinizzz.... Ələykum Salam, Əgər Əməliyyat Sisteminiz Xp'dirsə Normaldır 1.89 işlətməyi, Onun Üçündə Kompyuterinizə Win 7 Yazın, Ramın Hamısı 4 gb İşləyəcək Rəsmi Kanalımı Ziyarət Etməyi Unutmayın! Əgər Videolar və Kanal Xoşunuza Gəldisə Dəstək Üçün Kanal'ımıza Abunə Olun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Abdiyev Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 Elvin Məlikov nəzərinizə çatdırımki ə.s windows 8-di 1.89-ram axı zəifdi bunun oyunlara təsiri ol bilər? yəni 4 ram istəyən oyunu aça bilər kompyuter??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 sən deyirsən ki mənim bir 5 kq tutuma malik çantam var yükünsə 2 kq dı və deyirsən ki mən bu çantanı necə tam doldura bilərəm məndə deyirəm ki yükün artdıqca çantan onsuzda dolacaq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Abdiyev Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 :D :D Həəəə indi məsələ mənə aydınlaşdı deməli bu 1.89 Ram komp-un ramı deyil sadəcə vindovsun işlətdiyidir həəəə???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2016 Sən hardan baxmısan ora şəklini yerləşdir bura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Abdiyev Mesaj tarihi: 20 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2016 Buyurun Karb10 gec yazdığım üçün üzürlü hesab edin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2016 şəkil 2 doğru göstərər Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Abdiyev Mesaj tarihi: 20 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2016 Gagaş ikincisindədə elədir... İndi mən başa düşə bilmirəm mənim komp.umun ramı 4 dü ya 1.89? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2016 4 gb ram üçün 64 bit sistem yazılmalıdı.Siz 32 bit yazmısız Akhunbala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Abdiyev Mesaj tarihi: 20 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2016 Haqlısınız amma bit seçimi gəlmədi məndə diskdə ancaq 32 bit var.Bunun nəsə çarəsi var Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2016 64 bitlik əməliyyat sistemi yazın Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Abdiyev Mesaj tarihi: 20 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2016 Təşəkkürlər mövzunu bağlayın Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2016 Dəyməz.Mövzu bağlandı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts