dell-inspiron Konu tarihi: 19 Şubat 2016 Paylaş Konu tarihi: 19 Şubat 2016 Salam məndə iphone 5s var ios 8.1.2-di ayarlara girdikdə köhnə icloud adresi var onun kodunu bilmirəm amma appstore-yə başqa adnan giriş olunub mən telefona format vermək istəyirəm amma qorxuram iclouda yəni koda düşsün ayarlara girəndə iclou bölməsinə girirəm ən aşağıda yazılıb türkcə çıkış yap ora girənən sonra yazılır iphone-dan sil bunu eləsəm telefon koda düşəcək yoxsa həmin hesab silinəcək telefondan ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2016 Çıxış edəndə də şifrə istəyəcək.İos 7də belə bir bug-nan çıxış etmək olurdu.8-də alınmır mən bilən fuadpro 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 19 Şubat 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Şubat 2016 bütün hər şeyi sıfırlasam telefon sönür açılanda iclouda düşəcək ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
m2288 Mesaj tarihi: 23 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2016 bütün hər şeyi sıfırlasam telefon sönür açılanda iclouda düşəcək ? bəli Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 23 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2016 ios haqqında dəqiq demirəm ama düşünürəm ki icloud hesabın silsən sadəcə hesab silinər telefonu sıfırlasan yenə icloud hesabı silinər və nə zamansa icloud hesabının istəndiyi yerlərə girsən hesab istəyər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Şubat 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Şubat 2016 Mən şəxsən icloud istifadə etmirəm.Çünki iclouddan istifadə edəndə heç bir xeyrini görməmişəm.Kontaktları öz-özünə silib Sualına daha ətraflı cavab tapmaq istəyirsənsə, bu qrupa yaz : https://www.facebook.com/groups/apple.baku/?fref=ts Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.