Deliusta Konu tarihi: 14 Mart 2016 Paylaş Konu tarihi: 14 Mart 2016 Salam dostlar.Bu arada forumdakı nədənsə yeni mövzuların çoxu modemlə ya da wifi ilə bağlıdır ha Sözün doğrusu mənim də sizdən köməklik istədiyim mövzu da elə budur.Deməli çoxunun modemi tp-linkdir.Mənim də.Bir kompyuter var.Ordan 192.168.1.1 yazdım.Yuxarıya zyXel yazıldı.Bəşövşəyi rəngdə.Yəni şifrə istədi.Mənim zxydən başım çıxmır.bir də login yazmağa yeri yox idi.ancaq parol.parol admin yazdım.1 saniyəyə o bir az uzun parol oldu ( gizli yumrular uzandı ) sonra error verdi yəni parol səhvdi.nəysə onu boş verin . zyxel də admin girişi necə tapa bilərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 15 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2016 eyo mövzu dünən açılıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 15 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2016 Modem səndədi? 1234 yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 15 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2016 yo məktəbin idi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 15 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mart 2016 deyir ki orda işləyən bunu hər adam qıra bilməz.usta çağırırlar dəyişdirməyə.deyirlər ki sistemi başqadır.evdəkilərdən deyil.amma qırmaq istəyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 Çox gümanki şifrəsini dəyişiblər modemdə sizdə olmadığı üçün sıfırlaya bilmərsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 Hə düz deyir adi Tp linkdə ə dəyişmək olur.Bundada dəyişiblər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.