FeridFani Konu tarihi: 16 Mart 2016 Paylaş Konu tarihi: 16 Mart 2016 Salam bunu hardasa oxumuşdum səf etmirəmsə lakin axira kimi oxuya bilmədim Krosnudan internet idi onu necə çəkillər bəlkə bilən var desin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 Necə yəni? Tv kanalların çəkilişin nəzərdə tutursan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeridFani Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 Necə yəni? Tv kanalların çəkilişin nəzərdə tutursan? xeyir sirf internet işlətməyi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 Hansı modeldir cihaz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeridFani Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 Hansı modeldir cihaz? aparat openbox f500 dir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 İnternet girişinə rast gəlmədim bunda. http://www.openbox.ua/stb/f500fta/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeridFani Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 İnternet girişinə rast gəlmədim bunda. http://www.openbox.ua/stb/f500fta/ umumiyyətlə mümkündür belə şey apartla internet hansisa internet götürən aparatla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 Bax Bunda var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeridFani Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 Bax Bunda var. yeni qardaş internetə giriş mümkündür krosnu ilə bu aparatnan girmək olur krosnu ötürür seti Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2016 Bununla olur.Yazıldığına görə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.