Code Block Konu tarihi: 17 Mart 2016 Paylaş Konu tarihi: 17 Mart 2016 Salam ... Necəsiz ... Yeni açılna web saytın google da və yaxud bütün axtarma motorlarında göstərməsi üçün nə etmək lazımdır? Yenədə Təşəkkürlər... goldmobile2 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2016 Burdan əlavə edin https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url?continue=/addurl Saytınızın axtarışda ən birinci gəlməyini istəyirsinizsə adwords a qoşulun.Adwords ödənişlidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Code Block Mesaj tarihi: 17 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2016 aha indi saytın adını atdım nə vaxt axtarış sistemlərində tapılacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2016 Mən edəndən 1 ay sonra görünməyə başladı.Ön səhiflərədə görünməyi üçün reytinqi çox olmalıdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 17 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2016 Aleykum SALAM, menim saytım 1 gündə çıxdı axtarışda həmdə ən başta, təbiiki mənim saytım Filmlər üçün Türkçə Səs faylları verən bir sayt olduğu üçün elə oldu, türkiyədə ən çox axtarılan fayl filmlər üçün türkcə dublyaj səs fayllarıdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Code Block Mesaj tarihi: 20 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2016 Məndə saytın bəzi bölmələrini ilk göstərir ... Budur... ... Bunun üçün düzəliş edə bilərəmmi? windows-az.com saytı kimi olmağını çox istəyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2016 Bir müddətdən sonra düzələcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 20 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2016 Salam hərkəsə əsas da mövzu sahibinə biraz mövzudan kənar olacaq bəlkə deməli mən bir ay olar ağlıma qoymuşam sayt açmaq istəyirəm biraz məlumatım var və html dan başlamaq istəyirəm ama siz artıq sonlardasınız demək olar mənə kömək edebilirmisiniz minnətdar olaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Code Block Mesaj tarihi: 21 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mart 2016 Salam hərkəsə əsas da mövzu sahibinə biraz mövzudan kənar olacaq bəlkə deməli mən bir ay olar ağlıma qoymuşam sayt açmaq istəyirəm biraz məlumatım var və html dan başlamaq istəyirəm ama siz artıq sonlardasınız demək olar mənə kömək edebilirmisiniz minnətdar olaram Facebook : Yaz başa salaram . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.