Admin_Boy Konu tarihi: 18 Mart 2016 Paylaş Konu tarihi: 18 Mart 2016 Salam əziz dostlar. Mənə Bluestar kimi proqram lazimdir. Məndə BLuestar acilmir ram 1 dir. Mən bu saytdan bir proqram yuklemişdim həmin proqram komputerdə Androidi işlətmək üçündür. Proqramın menyusu sadə android menyusudur play market yox idi həmin proqramlari brauzerdən yükləyirdim . Zəhmət olmasa Köməklik edərdiz bu hansi proqramdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 18 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2016 Virtual bax var ama ram azdırsa o da eyni çətin olacaq Əməliyyat sistemi olaraq hansıdır və neçə bitdir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 18 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2016 32-dır.Amma o proqramda donmadan rahat işletmek olurdu.Hemin proqramı Windows-az.com dan yüklemişdim indi tapmıram o proqramı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 18 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2016 Qardaş proqramı tapdım amma belə bir problem cıxdı googleden İnstagram tüklətirəm Setup da belə bir səvh veriri nədən ola bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2016 Bu səhv ən çox proqram androidin versiyası ilə uyğun olmayanda baş verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 18 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2016 Bəs bu problemi necə həll etmək olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2016 Burdan yeni versiyani yükləyib yoxlayın http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=289091&st=360&do=findComment&comment=43676805 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senkaa Mesaj tarihi: 18 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mart 2016 bura bax buda məsləhətlidi yeni Android emulatorudu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 19 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mart 2016 Təzə versiyasınıda yüklədim yənə eyni səvh verdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 20 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2016 Ram 1 lik buna oxşayan başqa bir proqram var birdə mənə əsas instagram ücün lazımdır .İnstagramın pc versiyası var öz sayitindan başqa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imran1995 Mesaj tarihi: 20 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2016 Salam Mən droidx4 yüklədim amma 80% -də qalir zəhmət olmasa kömək edərdizdə indidən təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.