Code Block Konu tarihi: 20 Mart 2016 Paylaş Konu tarihi: 20 Mart 2016 Salam dünən axşam telefonun parolunu dəyişdim səhər səhər qalxanda parol yadımdan çıxdı və telefonu söndürdüm ... Telefonu açdıqda barmaq izi ilə açılmadı kodu istədi kod isə yadımdan çıxıb ... Telfonun markası İphone 6 ... Xahiş edirəm kömək edərdiniz .. Youtube çox video baxdım alınmadı .... Yenədə təşəkkürlər Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2016 Telefonu DFU moda keçirib itunes ilə bərpa edin.Daha ətraflı: http://iphonegeek.me/instructions/dlya-chajnikov/574-kak-sbrosit-parol-blokirovki-iphone-cherez-itunes-v-icloud-i-na-ustroystvah-s-dzheylbreykom.html#itunes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Code Block Mesaj tarihi: 20 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2016 Çox sağ olun alındı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 20 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mart 2016 Mövzu bağlandı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts