windows_az Konu tarihi: 26 Mart 2016 Paylaş Konu tarihi: 26 Mart 2016 Salam dostlar.Lütfən mənə yardım edin.Facebook və ya skype-de necə səsimi dəyişdirib danışa bilərəm?Var mı elə proqram? Və ən əsası qarşıdakı insan səsimi xüsusi proqramlarla ayırd edə bilər mi? Veb-kameranın üzərini örtməklə heç bir halda qarşıdakı insan məni görə bilməz elə deyilmi? Veb-kameranın işığı yanmadıqdan sonra qəti şəkildə əmin olmaq olar mı ki kamera işlək deyil? Çox Təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 26 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2016 Xeyr.Əmin olmaq olmaz.Bəli ama səs ola bilərki getsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2016 Təhlükəsizlik üçün antivirusdan istifadə edin.Kimsə kameradan istifadə etmək istəsə bildiriş verəcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows_az Mesaj tarihi: 26 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2016 Karbon qardaş cavabınızı bir az xırdalayın da bura yazma yeri deyil bu dəqiqə mənim üçün həyati əhəmiyyətli sualdır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows_az Mesaj tarihi: 26 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2016 Və facebook və ya skyp-deki insanın səsimi yazmadigindan əmin olmaq olar mı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows_az Mesaj tarihi: 26 Mart 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2016 Elvin Məlikov bir az xırdalayın da mən avamam. Birdə googlede axtarış zamanı proqramlar çıxdı səs dəyişdirən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mart 2016 İstənilən şəxs skypeda yada facebookda danışanda səsinizi yaza bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.