Aslanov Sefa Konu tarihi: 29 Mart 2016 Paylaş Konu tarihi: 29 Mart 2016 Salamun Aleykum qardaşlar mənə sizin köməyiniz lazımdı mən sürücülük vəsiqəsi hazırlamaq isdəyirəm xaiş edirəm mənə kömək edin.Öncədən təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novruz Məmmədov Mesaj tarihi: 30 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2016 Necə yəni sürücülük vəsiqəsi hazırlamaq? Yəni hər hansısa bir proqramda sürücülük vəsiəsinə bənzər sənədi redaktə etmək yoxsa maşn sürmək üçün sürücülük vəsiqəsi ala bilmək üçün məsləhət istəyirsən? Anlamadım sözün açığı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 30 Mart 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2016 Qrafik baxımnan hazılamaq istəyirsənsə.Mövcud sənəd üzərdində photoshopda işləyə bilərsən ən rahat yolu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.