Röyal Babayev Konu tarihi: 7 Nisan 2016 Paylaş Konu tarihi: 7 Nisan 2016 Salam, əziz Windows-AZ.Com istifadəçiləri. Məni köhnə istifadəçilər tanıyar (19royal98) Keçək əsas məsələyə - Mənə Mac OS sisteminin son versiyasının yükləmə linki lazımdır. Etibarlı mənbə varsa, zəhmət olmasa, cavab yazaraq əlavə edin. Öncədən təşəkkürlər. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 7 Nisan 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Nisan 2016 Salam, əziz Windows-AZ.Com istifadəçiləri. Məni köhnə istifadəçilər tanıyar (19royal98) Keçək əsas məsələyə - Mənə Mac OS sisteminin son versiyasının yükləmə linki lazımdır. Etibarlı mənbə varsa, zəhmət olmasa, cavab yazaraq əlavə edin. Öncədən təşəkkürlər. Salam sənin sistemin nədir bəlkə hissələrinə uyğun deyil Hackintosh quracaqsan yoxsa standart mac həmdə windows kimi asan deyil qurmaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.