Faiq Əhədov Konu tarihi: 11 Nisan 2016 Paylaş Konu tarihi: 11 Nisan 2016 Salam dostlar, mən hardasa 200 azn civarında işlənmiş notbuk almaq istəyirəm, məsləhətiniz fikirləriniz marağlıdı. O qiymətə normal göstəricidə notbuk tapmaq olarmı? Mənə ancaq internet üçün lazımdır stabil işləsin. Bu forumdanda satan olsa yazsın. Təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 11 Nisan 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2016 İnternet üçün stabil komputer əlbətdə o qiymətə ala bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Nisan 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Nisan 2016 Hansı parametrlərlə məsləhət görərsiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 12 Nisan 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2016 i3 4RAM AMD VGA ILƏ TAPMAQ OLAR O QİYMƏTƏ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 12 Nisan 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2016 SALAM. 2.0 ghz, 4-3 gb ram, 320 gb HDD. 1gb yaddaşlı ekran karından aşağı olmayan . az işlənmiş komputerlər tapmaq olar. Yəni bu parametrlərdən aşağı olana 200 azn vermək məsləhət deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 12 Nisan 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2016 Salam dostlar, mən hardasa 200 azn civarında işlənmiş notbuk almaq istəyirəm, məsləhətiniz fikirləriniz marağlıdı. O qiymətə normal göstəricidə notbuk tapmaq olarmı? Mənə ancaq internet üçün lazımdır stabil işləsin. Bu forumdanda satan olsa yazsın. Təşəkkürlər. Salam təkcə internetə girmək üçün dahada ucuzunu tapa bilərsən netbuklar olure balaca atom prossesorlu 2gb ram intel hd graphicsli windows 8.1 bal kimi istifadə edirsən donması və sair. olmayacaq 8.1 kimi optimizasiya olunmuş deyil 10 ACCOUNTANT 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Nisan 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2016 200 azn olan noutbukun hər hansı ciddi problemi olur...ya zaryatka saxlamır,ancaq cərəyana qoşub işlətməlisən,ya vga zəif olur.yəni ancaq prosessorda olan vga olur...ya prosessor çox zəif olur...ya da ekranda problem olur...bu problemlərdən 1-i hökmən olur... ...300 azn-ə normal 1 şey tapmaq olar... ...elə də olur ki,güclü kompyuter ucuz qiymətə düşür.bu da təsadüfdür...mənə 1 noutbuk düşmüşdü.1 gün gec bilmişəm.1200 azn olan pakovkada hp noutbukunu 1 yaşlı adama hədiyyə veriblər.o da 200 azn-ə satırdı.heç 1 dəfə də açılmamışdı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAEMON Mesaj tarihi: 12 Nisan 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Nisan 2016 200 azn olan noutbukun hər hansı ciddi problemi olur...ya zaryatka saxlamır,ancaq cərəyana qoşub işlətməlisən,ya vga zəif olur.yəni ancaq prosessorda olan vga olur...ya prosessor çox zəif olur...ya da ekranda problem olur...bu problemlərdən 1-i hökmən olur... ...300 azn-ə normal 1 şey tapmaq olar... ...elə də olur ki,güclü kompyuter ucuz qiymətə düşür.bu da təsadüfdür...mənə 1 noutbuk düşmüşdü.1 gün gec bilmişəm.1200 azn olan pakovkada hp noutbukunu 1 yaşlı adama hədiyyə veriblər.o da 200 azn-ə satırdı.heç 1 dəfə də açılmamışdı... Mən şəxsən 200-180 hətta 150 manata notebooklar almışam.heç birində problem olmayıb.ACCOUNTAN in dediyi kimi parapetrlərin qiymeti ele 200 arasıdı. ACCOUNTANT 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERROR 404 Mesaj tarihi: 29 Nisan 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2016 200 azn var. i5 8gb ram 1tb yatdaw amma bir iki problemide var .... Alıntı "HTTP Error 404 - File or Directory not found" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 29 Nisan 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2016 200 azn var. i5 8gb ram 1tb yatdaw amma bir iki problemide var .... Sizə sonuncu xəbərdarlıq. Bu dəfə qaydalara əməl etməsəniz saytdan uzaqlaşdırılacaqsınız. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
programistbaku1 Mesaj tarihi: 29 Nisan 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2016 Salam təkcə internetə girmək üçün dahada ucuzunu tapa bilərsən netbuklar olure balaca atom prossesorlu 2gb ram intel hd graphicsli windows 8.1 bal kimi istifadə edirsən donması və sair. olmayacaq 8.1 kimi optimizasiya olunmuş deyil 10 Sizə sonuncu xəbərdarlıq. Bu dəfə qaydalara əməl etməsəniz saytdan uzaqlaşdırılacaqsınız. windows 10 optimizasiya olmuyupki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 29 Nisan 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Nisan 2016 programistbaku1Hələ tam deyil. Update yenə gəlir. Bu yeniləmələr adi yeniləmələr deyil. Sistemi silib yenisini yazır. Amma bundan başqa təbii ki, yeni texnologiyanı dəstəkləyən komputerlərdə 10-nun olmasını tövsiyyə edirəm. Lakin 35-ə yaxın əl ilə optimizasiya işlərini aparmaq daha problemsiz işləməyə sövq edir. Adi bir misal: 10- heç bir komputerdə 8.1 kimi sürətli işləmir. Bunu son 3-4 ay ərzində format etdiyim komputerlərdə görmüşəm. 8.1 daha az problemli və sürətlidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.