FeridFani Konu tarihi: 17 Nisan 2016 Paylaş Konu tarihi: 17 Nisan 2016 Salam əgər mövzunu səf yazdimsa üzürlü sayin adminlər. mənə kömək lazimdir xaiş edirəm əsirgəməyin Mən pulsuz domendə məs tk ml və.s sayti açiram pulsuz hostinglə yəni hostinger.web.tr bu hostingə yönəldim nslari yönəldi indi burda script yükləmək zipdən çixartmaq və.s qalib onan oyani bilmirəm hostingə qədər bilirəm xaiş edirəm əsirgəməyin ən azinan pulsuz nəsə sayt aça bilim xaiş kömək edən varsa yazsin axira kimi lap video və ya şəkil çəkib atsin anlayim youtubda elə də aydin çəkməyiblər köməyi gözdəyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Nisan 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2016 Mövzunun adını dəqiq yazmaq lazımdır.Düzəliş etdim gələn dəfə diqqətli olun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeridFani Mesaj tarihi: 17 Nisan 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2016 Mövzunun adını dəqiq yazmaq lazımdır.Düzəliş etdim gələn dəfə diqqətli olun üzürlü say Vallah çox başim çixmir hara yazim üzürlü say Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 17 Nisan 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Nisan 2016 Bölmə düzgündür. Kömək üçün dərsliyə baxa bilərsiniz. Sualınıza gəlincə isə: mən bu sahədə biliyə malik deyiləm. Lakin sayt rəhbərləri Tural Ağayev və Azər Rüstəmov sizə kömək edə bilərlər. Hətta forumda Tural Ağayev dərslik paylaşmışdı. Amma bilmirəm işinizə yarayar ya yox. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeridFani Mesaj tarihi: 18 Nisan 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Nisan 2016 kömək edən varsa teamviewerlə etsin məndə baxim 1 dəfə biləcəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeridFani Mesaj tarihi: 19 Nisan 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Nisan 2016 Yəqin heçkim bilmir Mövzunu bağlaya bilərsiz Sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.