Jump to content
Forum Windows-az.com

Notebookda əməliyyat aparmaq olmur.


Dj_CeKi~55

Recommended Posts

salam. her vaxtiniz xeyir olsun. doslar dunen seher men notbuku iwledirdim. hemiweki qaydada iwleyirdi. hecbir prablemi yox idi. sondurdum axwam saat 9 da acdim notbuku. acildi sora istedimki girim internete hecyere girmedi. sadece ekranda olan papklara zada girmek olur. meselen ekranda papka var onu aciram acilir ama acilandan sora hecne elemek olmur. baqlamaq olmur.ele bilki acdiqim papka arxaplana kecir.ne qeder edire. alinmir.. alt+f4 le baqlayiram axiri.

 

bu prablem neden olar? iwleye iwleye sondurub qoymuwam.axwam acmiwam ele olub. farmatda eledim. farmat edendede gucle etdim.dedim belke farmatdan olar ama farmatliqda olmadi. farmat edende diski atdim windows yukleme bolmesi acilirdi ama davam elemek olmurdu.hemiweki kimi acilan pencere elebil arxaplana duwur hecne elemek olmur. gucle farmat eledim sondurub yandira yandira axirki eledim. ama yenede hemiwekiveziyyet alindi.

 

nece duzeltdire bilerem bunu? nedendi bu? xerci ne qeder olar bu prablemin?

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...