Gülnar Abdullayeva Konu tarihi: 22 Mayıs 2016 Paylaş Konu tarihi: 22 Mayıs 2016 salam dostlar,mən test proqramı istəyirəm amma istəyirəm ki vaxt təyin edim vaxt bitəndə ekarnda yazılsın ki vaxtınız bitdi doğru cavabların sayı 5, səhv cabaların sayı 3 kimi məlumat ekrana çıxsın.. bəlkə də tələbə vaxtı imtahanlarınızı testlə vermisiniz. mənə elə bir proqram lazımdı.əvvəlcədən hər kəsə təşəkkürümü bildirirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2016 Wondershare QuizCreator proqramı sizə bu işdə kömək ola bilər. Proqram dili ingiliscədir. buyurun https://cloud.mail.ru/public/Khbz/275RbCmGt Gülnar Abdullayeva 1 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Mayıs 2016 çooooooox təşəkkür edirəm MAKSİM_252.. elə mənə bu lazım idi.. bir daha minnətdaram.Allah razı olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.