Magnum999 Konu tarihi: 18 Haziran 2016 Paylaş Konu tarihi: 18 Haziran 2016 Salam.Bu proqram kimdə varsa işlək linkini atsında mənə.tapa bilmədim heç yerdən.Bu saytda tapdım ama link işlək deyil tamam başqa sayta girir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Haziran 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2016 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum999 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2016 Proqram 7-8dənə wifi tapır.ama heç birini sındıra bilmədi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 22 Haziran 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2016 Yeni versiya ilə əvəz etdim Yenidən yoxlayın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum999 Mesaj tarihi: 22 Haziran 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2016 Elvin qardaşın verdiyi linkdən təkrar yükləyim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 22 Haziran 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2016 Hə dəyişin onu yeni versiya ilə əvəzləyib. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yetimeyvaz:D Mesaj tarihi: 23 Haziran 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2016 salam notbuku diger notbukla nece baglayib counter strike oynamag olar>???? xahis cavb yazardiz: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yetimeyvaz:D Mesaj tarihi: 23 Haziran 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2016 yeni lan sunuryla baglamaqq isteyrem ama neyise sef eddiyimee gore alinmirr komputer baglanagg komek ederdizdeee zehmet olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Haziran 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2016 salam notbuku diger notbukla nece baglayib counter strike oynamag olar>???? xahis cavb yazardiz: Problemlə bağlı yeni mövzu açın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.