MrGamerExpert Konu tarihi: 4 Temmuz 2016 Paylaş Konu tarihi: 4 Temmuz 2016 Salam dostlar mən öz iphonemi pula ehtiyacim olduğu üçün sattım indi Allaha şükür vəziyyət yaxşıdır sizcə mən İphone 5S 16Gb alım yoxsa HTC One M8 32GB Bu gunə qədər çox ios əs-li telefonum olub 4. 4S. 5. 5S. Androiddə istifadə eləmişəm Birdə bu telefonlar işlənmiş olaraq alacam internetdə baxdım öz dost tanışımada soruşdum yaxşı vəziyyətdə çox var amma heyifki məndə i5s-də telefonum 4 dəfə ustaya girmişdi çox yüngül problemlərdən xarab olur Bəs Sizin Fikiriniz ? Əmin olun ki sizin fikirləriniz marağlıdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmobile2 Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2016 HTC ONE M8 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebuhi.g Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2016 A9 da pis deyil.3GB/32GB Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2016 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Temmuz 2016 A9 da pis deyil.3GB/32GB Çox baha deyil səncə Samsungdan nifrət edirəm Huavei alaram ama samsung istəmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Temmuz 2016 HTC ONE M8. Apple firmasını heç vaxt sevməmişəm. Tam subyektiv fikrimdir. Samsunga gəlincə isə Note seriyasından başqaları məsləhət deyil.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.