Yasinnn Konu tarihi: 11 Temmuz 2016 Paylaş Konu tarihi: 11 Temmuz 2016 Salam dostlar bugün bir problemlə qarşılaşdım deməli windows 7 sistemli kompüter demək olarki öz özünə format atıb . ( Amma mən fikirləşmirəm ki özü ata hər nəysə ) deməli kompüterin ekranında çoxlu iconlar və papkalarda fayllar var imiş . Dünən hər şey kompüterdə yolunda gedərkəs səhər səhər açılanda ekranda 5-6 proqramın qısayolu qalıb . Onuda qeyd edim ki 10 gün əvvəldən başlayaraq kompüter tez tez bildiriş gəlirdiki C diski dolub . Control Panel>Recovery bölməsindədə geri qaytarmaq yoxdur. Mən necə edim o ekrandakılar gəlsin . Necə olur ki ekrandakılar yoxdu amma proqramlar qalıb. Windows ayarlarıda sıfırlanıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Temmuz 2016 Geri qaytarmaq yoxdursa ən yaxşı variant proqramları yenidən yükləməkdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceferov Eli Mesaj tarihi: 12 Temmuz 2016 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Temmuz 2016 Salam dostlar bugün bir problemlə qarşılaşdım deməli windows 7 sistemli kompüter demək olarki öz özünə format atıb . ( Amma mən fikirləşmirəm ki özü ata hər nəysə ) deməli kompüterin ekranında çoxlu iconlar və papkalarda fayllar var imiş . Dünən hər şey kompüterdə yolunda gedərkəs səhər səhər açılanda ekranda 5-6 proqramın qısayolu qalıb . Onuda qeyd edim ki 10 gün əvvəldən başlayaraq kompüter tez tez bildiriş gəlirdiki C diski dolub . Control Panel>Recovery bölməsindədə geri qaytarmaq yoxdur. Mən necə edim o ekrandakılar gəlsin . Necə olur ki ekrandakılar yoxdu amma proqramlar qalıb. Windows ayarlarıda sıfırlanıb. İlk öncə salam.Əgər qalıbsa programlarınız və qısayol yaradıb yenidən ikonları atmaq istəyirsinizsə yazın mən kömək edərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.